Österlen Magasinet

Ditt betyg:
Gamla magasinet, ca 120 kvm, är med sina metertjocka vitrappade gråstensväggar är ett riktigt charmställe för ett unikt boende mitt i hjärtat av Österlen.

7+1 bäddar fördelade på tre rum. Stora härliga ytor med riktigt brädgolv. Synliga bjälkar i det rustika brädtaket med rymd och höjd (ca 2,8 m) samt de vitrappade gråstensväggarna ger en riktigt avkopplande känsla. Detta är ett underbart boende med det bästa från den gamla stilen , varvat med ny design och arkitektur.

Kök med alla moderna bekvämligheter, spis, micro, diskmaskin, espressomaskin mm. för gemensamma matlagningsmöjligheter. Badrum med dusch. Stort vardagsrum på ca 60 m2 med öppen spis, härliga soffor och riktigt matsalsmöblemang. Stor parkliknande trädgård och uteplats med härlig gårdsmiljö, utemöbler och grill.

Magasinet ligger precis i utkanten av populära och pittoreska Gladsax by. Fantastiska natur och vandringsmöjligheter med omedelbar närhet till naturvårdsreservat “Impan”, där även jaktmöjligheter finnes. Perfekta cykelvägar med cykelavstånd (4km) till Simrishamn och Baskemölla. De är även nära till Österlens golfklubb och charmiga kusten med fantastiska bad och pittoreska småbyar samt allt det bästa Österlen har att erbjuda. Nära till Mandelmanns Trädgårdar, känt från TV-serien på TV 4 – Kolla här: http://www.tv4play.se/program/mandelmanns-gård.

I detta genuina Österlen Magasin har varje årstid en given plats, våren med vajande rapsfält, solig sommar med närhet till kusten, höst med jakt och avkoppling, samt vintern med härligt avkopplande vintermys.

Härliga sovrum med sköna sängar för bästa sovkomfort.

1 sovrum – dubbelsäng
1 sovrum med våningssäng + enkelsäng
Dubbelsäng i del av allrum

Perfekt för större sällskap och festarrangemang där Stallet kan utnyttjas samt kombineras med Skånelängan (10 pers).

Passa på att unna dig en oförglömlig vinter/vår-vecka mitt i hjärtat på Österlen.

Flera foton i galleriet: Galleri Österlen Magasinet

 

 PRISER:
 Weekends – Fre-Sön  2800 SEK 
 Weekends – Fre-Sön – Vecka 14,15,17,21 & 25  3200 SEK 
 Vecka  5600 SEK/Vecka 
 Vecka 14,15,17,21 & 25  6600 SEK/Vecka 
 Vecka 26 & 35  7600 SEK/Vecka 
 Vecka 27 & 34  8600 SEK/Vecka 
 Vecka 33  9600 SEK/Vecka 
 Vecka 28-32  11400 SEK/Vecka 
 Dygns uthyrning endast enl ök
 Från 1800 SEK/Dygn 

 

Väder Gladsax

Inga kommentarer än.

Lämna ett svar

Återställ alla fält